معرفی مخازن تحت فشار در یک نگاه
مخازن تحت فشار که گاهی اوقات به مخزن پمپ آب معروف می باشند، وظیفه کنترل فشار در سیستم آبرسانی را بر عهده دارند این کار به کاهش استهلاک پمپ و کاهش مصرف برق کمک می کند. مخازن تحت فشار قادر به این می باشند تا آب را در فشار معینی ذخیره نموده و در صورت نیاز دوباره به سیستم برگردانند. شما می توانید انواع مختلف مخازن تحت فشار در برندهای مختلف را از سامان کده تهیه نمایید.
مخازن تحت فشار تیوپی
در این مخازن آب در یک تیوپ، تحت هوای فشرده قرار می گیرد. از مزایای این نوع مخازن می توان به قیمت ارزان، تعمیر آسان و فراوانی و در دسترس بودن نسبت به نوع مخازن دیافراگمی اشاره کرد. جنس بدنه مخازن تحت فشار معمولا از فولاد ضد زنگ و جنس تیوب آن SPR یا EPDM و جنس فلنج آنها از فولاد یا استیل می باشد. نکته که در زمان خرید این مخازن باید به آن توجه کرد این است که مخازن تحت فشار تیوپی در مقایسه با مخازن دیافراگمی دارای عمر کوتاه تری می باشد.
نحوه عملکرد مخازن تحت فشار
در زمان نصب این مخازن ، مخزن بصورت کامل خالی است و بعد از استارت و رشن شدن پمپ، مخزن شروع به پر شدن می کند. وقتی مخزن پر شود، هوا در بالای مخزن فشرده می گردد. بعد از خاموش شدن پمپ، آب بوسیله فشار هوا به سیستم تزریق شده و با پایین آمدن سطح آب و کم شدن فشار هوای داخل منبع، پمپ دوباره استارت می زند. با استارت پمپ منبع دوباره پر شده و هوا فشرده می شود.
مزایای استفاده از مخازن تحت فشار
- به دلیل کم شدن تعداد دفعات روشن و خاموش شدن پمپ ، طول عمر پمپ افزایش می یابد
- کاهش مصرف انرژی برق
- ثابت ماندن فشار آب داخل لوله ها
- جلوگیری از ضربه قوچ
مخزن تحت فشار واتس ارس درجه دار دارای ظرفیت 150 لیتر و حداکثر فشار در مدل 10 بار و 16 بار می باشد همچنین جنس دیافراگم آن از EPDM می باشد.